Nederlandsswitch to English
ELCT training session

ELCT
CEINTUURBAAN 117
1072 EZ AMSTERDAM
T 020-6624933
F 084-2273071

EMAIL CONTACT
INFORMATIE AANVRAAG

 

PDF-icon DOWNLOAD BROCHURE

 

OVER ONS BEDRIJF

Nicolette Uiterdijk is directeur/eigenaar van ELCT Language Training. Zij is een gediplomeerde taaltrainer uit Nieuw Zeeland, die in 1982 naar Nederland (het land van haar ouders) is gekomen. Sindsdien heeft zij met een aantal taleninstituten samengewerkt.

In 1989 heeft zij haar eigen taleninstituut opgezet - LCT (Language & Communication Training). LCT fuseerde in 2000 met ELC (English Language - Communications) tot ELCT Language Training. Samen verlenen zij hun diensten al meer dan 25 jaar aan diverse internationale bedrijven in Nederland.

Het team van ELCT taaltrainers bestaat geheel uit gekwalificeerde (native speakers) docenten die ook thuis zijn in het vakjargon op financieel, juridisch, IT en andere zakelijk gebieden.

Ons team is zich ervan bewust dat het leren van een taal niet alleen beperkt is tot het leren van de grammatica en vocabulaire, maar dat ook economisch, politieke en culturele aspecten een rol spelen.

Er wordt ook voortdurend nieuw lesmateriaal ontwikkeld, wat de ervaring van ons team nog meer versterkt.

ELCT hanteert scherpe prijzen. Onze filosofie richt zich op de doelstellingen van onze klanten, het goed belonen van onze docenten en het laag houden van de kosten. Wij zijn trots op onze kwaliteit en staan voor een persoonlijke en professionele aanpak bij onze trainingsprogramma's en workshops.